За Нас

Повече за Нас

Подчертай собствената си красота с нова

Визия

Добре дошли в нашата нова локация за Маникюр във Варна
Nikka Nail Art & Academy

Nikka-nail-art-студио-за-маникюр-варна-11326

Нашата История

Когато Страстта Срещне Креативността

Николета Стефанова е с 10г. стаж в професия – маникюр, педикюр и ноктопластика. Стартира своята кариера като маникюрист-педикюрист през 2014 година и натрупва безценен опит в областта на маникюра. През годините тя е изградила репутация на високо квалифициран професионалист и вдъхновяващ учител.

Нашата Визия

Нашата визия е да се превърнем в предпочитан избор за маникюр и грижа за ръцете в нашия регион, като постоянно подобряваме услугите си и разширяваме предлаганите процедури.

Нашата Мисия

Нашата мисия е да предоставяме изключително високо качество на услугите, като същевременно създаваме уютна и релаксираща атмосфера за нашите клиенти. Стремим се да подчертаваме естествената красота и индивидуалност на всеки клиент чрез персонализирани грижи и професионално отношение.

Екипа

Нашите Експерти

Николета Колева

Собственик / Експерт Маникюрист

Диляна

Експерт Маникюрист

Яница

Експерт Маникюрист

Симона

Младши Маникюрист

Отзиви

От Нашите Щастливи Клиенти

Пламенна Любчева Клиент

Професионално обслужване и приятна атмосфера. Харесвам ,когато изляза от салона , комплиментите ,които получавам за маникюра си. Обичам как един път са стилни , друг път - цветни , винаги различни и уникални! Благодаря Николета!

Ина Иванова Клиент

Изключително съм доволна от работата на маникюристката Яница. Момичето не само ми изпълни желания дизайн, и то както си го представях в главата ми, но ми направи впечатление че доста си разбира от работата. Салона беше чист и правят дезинфекция след всеки клиент. Бях посрещната и изпратена с усмивка от всички служители. Ще посетя пак!

Елена Иванова Клиент

Силно препоръчвам салона ! Рядко срещано качество, съчетано с бързина, ноктите ми издържаха пет седмици без никакви проблеми! Най-хубавият салон във Варна ❤️❤️❤️